Du står med dit færdige manuskript i hånden og drømmer om de store salgstal. Lektørudtalelser og store biblioteksordrer. Boghandlere der ikke kan vente med at sætte din bog på hylden, men…

Sådan går det sjældent, for kun de færreste bøger sælger rigtig godt. Ikke alle bøger får lektørudtalelser og kun meget få bøger oplever særlig interesse fra boghandlerne. Spørgsmålet er derfor, hvad du kan gøre for at give din bog, den bedste fødselshjælp overhovedet, for lektørudtalelsen kommer sjældent, hvis bogen eller dit forfatterskab ikke er omtalt på etablerede medier.

Et personligt abonnement på BogMarkedet giver dig overblik over branchen. Historien om forfattere og forlag, der har slået igennem eller om de fejl, som de har begået. Du finder events, udgivelser og anmeldelser og får derfor en rigtig god mulighed for at måle om det, du gør, virker lige så godt, som det alle andre gør. BogMarkedet giver dig også artikler fra udlandet med blandt andet tips og tricks til forfatteren.

BogMarkedet elsker at skrive om forfattere, uanset om det er selvudgivere eller forfattere udgivet på forlag. Hvis din historie er interessant, så fortæller vi den med glæde. For os er det branchen, der er interessant og den inkluderer en bred sammenslutning af boginteresserede fra læseren over forfatteren til redaktøren, forlaget, boghandleren og endda trykkeriet.

Med annoncering i BogMarkedet bliver du således set af læsere, boghandlere, bibliotekarer og forlagsfolk, det øger din bogs synlighed og giver bedre muligheder for at få bogen solgt.

Den bedste fødselshjælp til din bog er derfor et abonnement på BogMarkedet. Skriv dig op inden 1. juli 2017 og modtag en voucher på 500,-, som du kan bruge på annoncering i vores nyhedsbrev eller på vores hjemmeside.

Et personligt abonnement koster 595,- om året. Se mere her. Skriv i kommentarfeltet når du bestiller dit abonnement, at du gerne vil modtage en voucher, så sender vi dig den per mail.

Held og lykke med din udgivelse.

BogMarkedet.