Bagsidetekst: På tre år er ni unge mænd og kvinder fundet dræbt med munden opskåret som et stort klovneagtigt smil. Den danske presse har derfor kaldt sagen for ”Klovnemordene”. Et tiende offer får munden skåret op, men overlever mirakuløst. Den franskfødte milliardær, Pierre Astola, bliver udpeget som gerningsmanden, og hans DNA er på gerningsstedet. Mysteriet … Continue reading Kastaniens DNA af Palle Hyldgård Poulsen

Bagsidetekst:

På tre år er ni unge mænd og kvinder fundet dræbt med munden opskåret som et stort klovneagtigt smil. Den danske presse har derfor kaldt sagen for ”Klovnemordene”.

Et tiende offer får munden skåret op, men overlever mirakuløst. Den franskfødte milliardær, Pierre Astola, bliver udpeget som gerningsmanden, og hans DNA er på gerningsstedet. Mysteriet om ”Klovnemordene” virker opklaret. Kun én ting står i vejen.

I retten skal Pierre Astola forsvares af den hårdkogte topadvokat, William Kastanien.

Anmeldelse

Palle Hyldgård Poulsen har med Kastaniens DNA, vist at her er en krimiforfatter med masser af potentiale. Det er en ret spændende – til tider skræmmende krimi. Med skræmmende mener jeg at jeg som læser aldrig kunne vide mig helt sikker på hvilke ubehageligheder jeg næste gang bliver udsat for. Her tænker jeg ikke på udpenslede beskrivelser af ofrene, men mere på det som ikke bliver sagt.

Kastaniens DNA er en lidt anderledes krimi, en retssalskrimi – men på samme tid kommer du til at kende William Kastanien og personerne omkring ham rigtig godt.

Plottet er bygget rigtig godt op – enderne bindes fint sammen til slut. Alligevel sad jeg tilbage med en tvivl – og lige præcis denne tvivl – synes jeg det var ret fedt at sidde tilbage med. Jeg kan nemlig godt lide krimier, hvor der lige er en enkelt dør der stadigvæk er åben når jeg lukker bogen. Så kan jeg selv få lov til at fantasere lidt videre.

Alt i alt en rigtig spændende krimi, hvor jeg var godt underholdt hele vejen igennem.

fire krimihjerter

Du kan også finde mine anmeldelser på Krimihjerte

Har du læst den? Hvad synes du?