Den 10. august tiltræder Kathrine Skyt Persson den nyoprettede stilling.

Forlaget Gutkind har etableret sig med stil, må man sige. Forlagets tre første bøger har høstet glimrende anmeldelser, og to af dem – Tine Høegs Tour de chambre og Stine Pilgaards ‘Meter i sekundet – er blevet store successer på bestsellerlisterne.  

Forlaget opruster som bekendt også på mandskabsfront, og samme dag som Kathrine Skut Persson tiltræder også Martin Bastkjær som ny redaktør. 

Kathrine Skyt Persson er cand.mag. i Dansk og Film- og medievidenskab og kommer med erfaring fra medie- og forlagsbranchen gennem ansættelser hos blandt andet Danmarks Radio og Gyldendal, senest fra en stilling som redaktør for Gyldendal Studio.                    

Kathrine Skyt Persson ser frem til at starte i den nye stilling og udtaler:

“Gutkind har på kort tid markeret sig som et fremstormende og nyskabende forlag … Det afspejler sig ikke kun i forlagets forfatterportefølje og udgivelsesprogram, men også gennem en imponerende synlighed, der har givet Gutkind en stærk position på det litterære landkort. Sammen med et yderst kompetent hold glæder jeg mig meget til at arbejde målrettet med at styrke fortællingen om forlagets udgivelser og forfattere.”

Privatfoto.