Sportmaster, som er grundlagt i 1979, er Danmarks største sportskæde med over 100 landsdækkende sportsbutikker og over 1000 kompetente medarbejdere. Sportmaster er også danskernes foretrukne sportskæde, da de har flest besøgende af nogen sportskæder i Danmark. En ret sej ting, som Sportmaster gør, er, at de i høj grad tager del i lokalmiljøet. Sportmasters lokale […]

Sportmaster, som er grundlagt i 1979, er Danmarks største sportskæde med over 100 landsdækkende sportsbutikker og over 1000 kompetente medarbejdere. Sportmaster er også danskernes foretrukne sportskæde, da de har flest besøgende af nogen sportskæder i Danmark. En ret sej ting, som Sportmaster gør, er, at de i høj grad tager del i lokalmiljøet. Sportmasters lokale butikker samarbejder med lokale sportsklubber for at skabe forankring i lokalsamfundet, og de sponsorerer dem gerne.

Sportmaster har det meste inden for sportstøj og sportsudstyr, og de har nogle ret fede tiltag, der gør dem attraktive at handle hos. For eksempel kan du bytte dine køb 365 dage efter, at du har handlet, med den gratis returlabel, de sender med dine varer. Sportmaster har fri levering på køb over 299, og deres såkaldte livepris med prismatch sikrer dig, at du ikke ser en bestemt vare billigere 200 meter længere nede ad gaden. 

Danmarks største sportskæde

Sportmaster har som nævnt 100 landsdækkende butikker, men de har også en stor webbutik, hvor du i ro og mag kan gå på opdagelse i de mange smarte tøjartikler, bolde, løbesko, sneakers og udstyr til din hjemmetræning. 

Hvis du for eksempel står og mangler den nyeste landsholdstrøje og gerne vil have et bestemt navn på ryggen, for eksempel en landsholdsspillers navn eller dit eget navn, laver Sportmaster det gerne for dig med hurtig levering og mulighed for gratis returnering, hvis produktet mod forventning ikke stemmer overens med dine forventninger. 

Sportmaster har et stort og assorteret udvalg inden for eksempelvis løbeudstyr, fitnessudstyr, udstyr til fodbold, håndbold, crossfit og yoga samt kollektioner, der er gode til udendørsaktiviteter, som ofte er på udsalg. Dertil kommer basketballudstyr, cykeludstyr, udstyr til svømning, tennis, volleyball og bordtennis. Men Sportmaster er virkelig en mastodont inden for sportsudstyr og sportstøj, for de har også et sortiment til de lidt mindre sportsgrene i Danmark, såsom amerikansk fodbold, skating, boksning og skisport.

Ja, i stedet for at remse dem alle op kan man sige, at Sportmaster har udstyret til lige netop din sportsgren, næsten uanset hvor lille en nichesport, den måtte være.  

Sportmaster har 3.9/5 på Trustpilot, hvilket bevidner om generelt meget tilfredse kunder. 73 % af anmeldelserne giver dem 5/5 og altså en fremragende karakter. Der er nogle få kunder, som er utilfredse, men de er som sagt ikke så mange, og Sportmasters kundeservice er som regel hurtig til at udbedre de eventuelle fejl og mangler, som kunderne har oplevet.

Alt i alt er Sportmaster en stor og velvoksen sportskæde med et enormt sortiment – både i deres fysiske butikker og i deres webshop. Uanset hvilken sport, du går op i, kan du med stor sikkerhed finde udstyr og tøj til den i Sportmasters butikker, som tilmed er spredt ud over hele landet, så du ikke skal søge med lys og lygte efter en Sportmaster – uanset hvor i landet, du bor.