Therese er med sin mand og 5-årige datter flyttet fra Stockholm til den lille flække Gränshammer. Thereses mand har fået sit drømmejob, og selv er hun flyttet med i et håb om at blive inspireret til noget nyt og spændende at bruge sit liv på. Livet i den store direktørbolig er dog ikke alt hvad […]

Therese er med sin mand og 5-årige datter flyttet fra Stockholm til den lille flække Gränshammer. Thereses mand har fået sit drømmejob, og selv er hun flyttet med i et håb om at blive inspireret til noget nyt og spændende at bruge sit liv på. Livet i den store direktørbolig er dog ikke alt hvad hun drømte om. På den ene side er dagene lange, og Therese har ikke andet at give sig til end at tænke over sit liv. Manden arbejder og datteren er i førskole. På den anden side sker der mystiske ting i huset, som gør at alting føles lidt for spændende, og Therese ikke længere føler sig tryk. For hvad skete der i den gamle forladte mine omme bag huset? Og hvem er den skygge, Therese hele tiden fornemmer omkring sig?

Kold træk er en bog, der får det til at gyse i dig. Som læser har man lyst til at bede Therese om at lytte til sine instinkter, ikke sin fornuft. Og så læser man videre, fordi man har brug for at vide hvad der sker nu. Bogen er svær at lægge fra sig, den fanger læseren ind i sit mysterium, og giver hele tiden lyst til at vide, hvad der mon nu sker. Jeg var underholdt hele vejen igennem læsningen, og lagde mere eller mindre ikke bogen fra mig fra jeg gik i gang, til den var slut. Derfor kan Kold træk helt sikkert anbefales, hvis man har lyst til lidt uhygge.

Lån bogen på biblioteket