INVITATION – VIL DU MED?
Hils på forfatter Camilla Hjørnholm Olsen, forfatteren bag romanen Mørkekammeret.
Vi åbner endnu engang dørene for vores populære arrangement Bøger i stuen, hvor en aktuel forfatter gæster os i Herlev, …

INVITATION – VIL DU MED?

Hils på forfatter Camilla Hjørnholm Olsen, forfatteren bag romanen Mørkekammeret.

Vi åbner endnu engang dørene for vores populære arrangement Bøger i stuen, hvor en aktuel forfatter gæster os i Herlev, og du kan være med som gæst.

Næste omgang Bøger i stuen er tirsdag d. 10. september kl. 19.00.

Vi får besøg af forfatter Camilla Hjørnholm Olsen, der er romanaktuel med Mørkekammeret.

Vores anmelder Maiken har læst og anmeldt romanen med ros på Bogblogger.dk. Hun skriver blandt andet: “Camilla Hjørnholm Olsen tager fat på det svære og store emne om fundamental splittelse i en familie i sin debutroman Mørkekammeret. Det er ikke en hvilken som helst splittelse, men det at have både en modstandsmand og en nazist i familien. Den splittelse beskriver hun rigtigt godt og empatisk. Det er en roman med sproglige virkemidler, der får den til at virke biografisk, så man som læser, kan blive i tvivl om, hvorvidt hun beskriver sin egen familie og barndom eller bare få træk derfra. Hun skriver levende, stilsikkert og vedkommende, og formår at beskrive sine karakterer på en fin måde. Det kan dog virke en anelse distancerende, at hun navngiver sine hovedpersoner efter deres erhverv. Jeg blev grebet af romanen og det fine sprog, så Camilla Hjørnholm Olsen er en forfatter, jeg vil holde øje med.”

Det koster kun 25 kr. at deltage, som betales på dagen. Vi byder på kaffe/the, frugt og kage.

Tilmelding til jane@bogblogger.dk