”Lille-bi får allergi” er en illustreret børnebog i en serie på tre om en lille bi, der meget fantasifuldt har fået navnet ”Lille-bi”. Også denne bog er rettet mod mindre, børn da bogen er meget kort, indeholder mange og store illustrationer og ikke så meget tekst. Lille-bi elsker at snuse til blomster, men en dag […]

”Lille-bi får allergi” er en illustreret børnebog i en serie på tre om en lille bi, der meget fantasifuldt har fået navnet ”Lille-bi”.

Også denne bog er rettet mod mindre, børn da bogen er meget kort, indeholder mange og store illustrationer og ikke så meget tekst.

Lille-bi elsker at snuse til blomster, men en dag han stikker snablen i en dejlig blå blomst, begynder næsen at klø så han kommer til at nyse.

Lille-bi har fået allergi, møder en lille menneskepige, der også har allergi. Den lille pige er så venlig at have sympati med den lille bi og hans kvaler, og hun vil gerne hjælpe bien med at få det bedre.

Heldigvis møder Lille-bi også den kloge Måler-larve, der hjælper Lille-bi med at smøre snuden fordi det hjælper mod allergi – desuden møder den lille bi også Tudsemor, der viser sig at være en god hjælp i nøden.

Efter at have modtaget hjælp fra Tudsemor og Måler-larven er Lille-bi flyvende igen og han kan igen tage hen til mælkebøtterne og de dejligste blå blomster i verden for at stikke snuden ned i dem og suge honning op.

”Lille-bi får allergi” er en sød, lille fortælling, som egner sig fint til højtlæsning for mindre børn. God, overskuelig historie, fine billeder og i øvrigt en bog, som min datter på snart 3 år holder meget af at få læst højt.

Modtaget som anmeldereksemplar fra forlaget.

Lån bogen på Bibliotek.dk