Bianca Tranberg bliver Lindhardt og Ringhofs nye salgskonsulent i Jylland, når Karsten Winther går på pension

Det bliver den tidligere underviser på boghandleruddannelsen, Bianca Tranberg, som kommer fra People’s, der fra 1. maj vil besøge boghandlerne i Jylland. I første omgang vil det være sammen med Karsten Winther, indtil sidstnævnte går på pension til august efter 33 år som kørende sælger i Jylland.

I en pressemeddelelse siger Bianca Tranberg:

”Nu glæder jeg mig bare til at komme rundt og hilse på en masse skønne boghandlere. Jeg er en bognørd, og det er en drømmeopgave at skulle ud og formidle store læseoplevelser og sørge for, at alle forlagets bøger får plads i butikkerne.”

Bianca er uddannet cand. mag i kommunikation og har udover en fortid som underviser på boghandleruddannelsen i Odense, også tidligere været projektleder, bibliotekar og ansat i Arnold Busck og Bog & Ide. Derudover driver hun til dagligt bogbloggen Biancas Bogreol på de sociale medier.

Markedschef hos Lindhardt og Ringhofs Gertrud Smith udtaler om ansættelsen:

”Med Biancas kærlighed til bogen, relationer til boghandlere og forståelse for forretningen har vi fundet et rigtig godt match til de ambitiøse og dygtige boghandlere i Jylland. Tag godt imod hende, når hun kommer med tasken fuld af efterårets nyheder fra Carlsen og Lindhardt og Ringhof.”