Lise Rønne, stopper som redaktør hos Gyldendal efter et år.

Den tidligere vært for DRs Aftensshowet stopper som redaktør på Gyldendal, oplyser Lise Rønne selv på sin Instagram-profil.

– Tænk, det er præcis et år siden, jeg lå her, helt mast efter min første dag på Gyldendal. I dag var det min sidste.

– Jeg har løbet for stærkt i for lang tid, og efterhånden kunne jeg kun få øje på alt det og alle dem, jeg drømte om engang at få tid til. Det dur jo ikke, for who am I to know hvor meget tid, der er mig givet?

Lise Rønne, der har over 41.000 følgere på sin Instagram-profil, sætter i sit opslag pris på sin tid i Klareboderne og slår samtidig fast, at hun ikke er færdig med bøgerne.

– Så nu åbner jeg et nyt kapitel, og det med lige del sorg og lettelse. Jeg har virkelig elsket Gyldendal. De dejligste mennesker, man kan forestille sig, og fagligt det mest tilfredsstillende job nogensinde. Smukke bøger og vidunderlige forfattere. Men man kan jo ikke alt, og jeg trives bedst i et stille og roligt tempo.

– Så nu blæser jeg 700 balloner op, køber en håndfuld hunde og bager jeg ved ikke hvor mange pandekager. Og så ser jeg, hvad der sker. Bøgerne holder jeg fast i på den ene eller den anden måde. Men mest af alt holder jeg fast i min tid, slutter Lise Rønne.

Foto: Ditte Capion