Louisiana Literature bliver til august afholdt i en alternativ udgave, hvor firedages-festivalen i Humlebæk som vi kender den, fordeles på tre uger med i alt 25-30 arrangementer i perioden 10. august til 29 august.

Formatet af Louisiana Literature er grundet Covid-19 forandret, men igen i år kan publikum se frem til både danske, nordiske og internationale forfattere, der kan opleves live på museet. Alle arrangementer vil blive afholdt fra samme scene – Parkscenen placeret i det store telt på plænen foran Øresund.

Program på vej – de første navne er bekræftede

Festivalarrangør Christian Lund og resten af holdet bag Louisiana Literature arbejder intenst på at færdiggøre programmet, der forventes at præsentere op imod 35-40 forfattere i interviews, samtaler og oplæsning.

Publikum kan se frem til at opleve blandt andre forfatteren Douglas Stuart, som sidste år vandt Man Booker prisen for sin debutroman Shuggie Bain, en bog der lige er udkommet på dansk og har begejstret anmelderne. Desuden vil de kunne møde Jamaica Kincaid, der er født i Caribien, men bosat i USA og forfatter til en lang række roste romaner, der er ved at blive oversat til dansk. Kincaid nævnes ofte som en kandidat til Nobelprisen. Mød også argentinske Samanta Schweblin og svenske Lydia Sandgren.

Der føjes danske, nordiske og internationale forfattere til programmet løbende. Det fulde program forventes at blive præsenteret ved indgangen til august.