Swann Studio har fra d.1.januar 2020 overtaget ejerskabet af Lydbogsstudiet i Odense.

Lydbogsstudiet og direktør Jørgen Malmos har i løbet af en lang årrække produceret flere tusinde titler i Danmark og Tyskland. Deres studier er nogle af de bedste herhjemme og de har formået at tiltrække og fastholde mange af de stærkeste indlæsere i begge lande. 

I 2018 overtog anden generation ejerskabet i familievirksomheden AV Forlaget Den Grimme Ælling, som i den forbindelse skiftede navn til Swann A/S. Sidste år producerede Swann Studio mere end 2700 lydbøger i 13 lande.

De to sammenslåede virksomheder vil fremover, under Swann A/S’ faner, bruge deres fælles kompetencer, erfaringer og viden til at forbedre og forfine deres platform for lydbogsproduktion. De ser frem til at kunne tilbyde kunderne et endnu større katalog af stemmer, og til at kunne give flere indlæsere adgang til de fremragende studiefaciliteter centralt i Odense.

Lydbogsmarkedet er i stadig vækst og konstant forandring både herhjemme og på en lang række andre markeder verden over. Med den nye sammenlægning vil Swann Studio komme til at stå stærkere i Danmark og Tyskland, og dermed også kunne udvide produktionskapaciteten i andre lande.  

Spørgsmål om sammenlægningen kan sendes til direktør for Swann A/S Julian Lundsgaard på jwl@swann-studio.com eller til Jørgen Malmos på jm@lydbogsstudiet.dk.