Lydbogstjenesten Mofibo, der er ejet af Storytel, har sammen med sit polske team udviklet en global hjemmeside med gratis eventyr for ukrainske børn. Mofibo inviterer nu flere forlag til at deltage i initiativet.

Siden for ukrainske børn hedder www.kazky.com – hvilket betyder ‘eventyr’ på ukrainsk – og kan nås af alle, hvor som helst i verden, på enhver enhed. Eventyrerne kan lyttes igen og igen helt gratis.

Lige nu er der omkring 40 historier på Kazky.com på ukrainsk. For at øge antallet af eventyr, der er tilgængelige på siden, har Storytel besluttet sig for at række ud til forlagsverdenen i hele Europa for at invitere flere indholdsudbydere til at deltage i indsatsen.

Hvis et forlag er interesseret i at bidrage til initiativet, kan de kontakte Mofibos kontor i Danmark og aftale hvilke lydbøger, de gerne vil oversætte og producere. Alle partnerlogoer vil fremgå på siden. Da situationen kræver hurtig handling, opfordrer Mofibo forlagene til at gå i gang så hurtigt som muligt, hvis de vil være med..

Mofibo hilser al hjælp velkommen til at sprede linket www.kazky.com, så det når så mange ukrainske børn som muligt.