Jeg tror alle sammen, at vi kender det her med at sidde bag rattet i vores bil og have forudfattede holdninger til de andre bilister. Sådan har Christian Grau det åbenbart også – og som livsstilsekspert har han måske endda noget at have det i. I hvert fald må jeg sige, at hans finurlige og […]

Jeg tror alle sammen, at vi kender det her med at sidde bag rattet i vores bil og have forudfattede holdninger til de andre bilister. Sådan har Christian Grau det åbenbart også – og som livsstilsekspert har han måske endda noget at have det i. I hvert fald må jeg sige, at hans finurlige og meget detaljerede beskrivelser, flugter fuldstændig med mine egne holdninger.

Grau er motorredaktør på Euroman, radio- og tv-vært, foredragsholder, livsstils- og bilekspert. Så han kender biler og han kender danskerne, hvilket vi har set i blandt andet “Kender du typen” og “Vi elsker biler” på tv. Det er absolut ikke en videnskabelig afhandling, men til gengæld er den enormt sjov og rammende, præcis som når Christian Grau præsenterer nye biler på morgen-tv.

Er vild med hans fortællinger om folk der kører Opel, Volvo, BMW, Mercedes m.m. Sjove fordomme men alligevel rammer de plet et langt stykke hen ad vejen jævnfør mit verdenskompas. Mænd og biler er sjov og underholdende. Christian Grau giver den gas og er humoristisk, grov, skarp, lidt firkantet men hudløst ærlig, når han inddeler folk i grupperinger og fortæller hvad disse fortæller om den enkelte person.

Bogen er fyldt med flotte billeder af lækre biler og er du biltosse ligesom undertegnede, så vil du være rigtig godt underholdt.

Lad mig slutte med et citat fra bogen:

“Nyd den frihed, bilen giver dig. Nyd, at du kan pakke bilen og køre, hvorhen du vil. Du er på vej, altså er du. Den dag, du ikke er på vej længere, er du død.”

Læs mere om Christian Grau på hans hjemmeside: www.christiangrau.dk

Lån bogen på bibliotek.dk