I Katava er alle lyse, bortset fra kongens falkoner Byriel. Han kommer fra nabo øen, som er en kannibal ø. Og derfor tror indbyggerne i Katava at Byriel også er kannibal. Men Johanne som arbejder i slottets skole, er ikke så sikker på at han er kannibal. Mæsker er en blanding af krimi og fantasy, […]
The post Mæsker – Henretterlunden af Majbrit Ravnholt Cramer first appeared on Bogrummet.

I Katava er alle lyse, bortset fra kongens falkoner Byriel. Han kommer fra nabo øen, som er en kannibal ø. Og derfor tror indbyggerne i Katava at Byriel også er kannibal. Men Johanne som arbejder i slottets skole, er ikke så sikker på at han er kannibal.

Mæsker er en blanding af krimi og fantasy, den tager fra begge verdner og blander det fint sammen til en spændende historie om kærlighed, had, fordomme og grådighed. Forfatteren formår at puste liv i personerne og omgivelserne, så man næsten føler man er der. I starten skal man lige holde tungen lige i munden, for der er mange navne og steder man skal holde styr på, men man glider hurtig ind i den verden og man behøver ikke længere gå tilbage til den første side, hvor der står en navneregister. Det er ikke en bog der fanger ved at være voldsomt overaskende, for meget af det der sker, kan man gætte sig til. Den fanger mere ved forfatterens kærlighed til bogens personer, hun har virkelig givet dem liv og personlighed.

Henretterlunden er den første bind i fantasyserien mæsker. Det er en bog der nok henvender sig til det lidt yngre publikum.

Lån bogen på biblioteket

The post Mæsker – Henretterlunden af Majbrit Ravnholt Cramer first appeared on Bogrummet.