Utrolig flot illustreret og fantastisk univers at komme ind i. En god start og ser klart frem til næste i rækken. For hvor der er en del 1 må der jo også som minimum være en del 2. Historien er nem at gå til og selv hvis man ikke er den store læser af tegneserier […]
The post Magiline – 1. del En dag bliver jeg fantastikolog! af Sylvia Douyé og Paola Antista first appeared on Bogrummet.

Utrolig flot illustreret og fantastisk univers at komme ind i. En god start og ser klart frem til næste i rækken. For hvor der er en del 1 må der jo også som minimum være en del 2.

Historien er nem at gå til og selv hvis man ikke er den store læser af tegneserier normalt, vil man hurtigt komme ind i dette univers og få en god og fangende oplevelse.

Vi møder nogle elever som alle et eller andet sted konkurrerer om at blive fantastikolog. Det handler om at lære noget om andre væsner, kende til deres føde, deres vaner, deres evner og at kunne skelne mellem forskellige ting blandt disse mange væsner. Og vores hovedperson opdager at hun selv har en evne, så måske er hun mere end blot kommende fantastikolog?

Der er nogen feer som ikke har det så godt, der forsvinder børn og det hele er meget mystisk. Og man kommer ikke hele vejen selvom man finder ud af meget undervejs. Så personligt ser jeg frem til en fortsættelse, så man kan finde ud af hvad der mere sker i dette univers.

En flot og anderledes historie som rummer magi, sære væsner og venskaber med det hint af kærlighed. En tegneserie som henvender sig til unge og voksne. Og som man fortaber sig fuldstændig i undervejs. Virkelige imponerende, både historien og måden tegneserien er sat op. Det fungerer rigtig godt og man bliver draget af de forskellige karakterer, som man gerne vil lære nærmere at kende. Og det at hovedpersonen samtidig kan mere end bare være elev giver hele historien lidt ekstra spænding, fordi man bliver i tvivl om hun så er god eller ond. Det er ret fascinerende at læse en tegneserie som man ikke har lyst til at lægge fra sig, og som man ønsker fortsætter selv når man har lagt den ned. For da sidste side var læst blev jeg helt utålmodig, for jeg ville vide mere og helst med det samme.

Det er klart anbefalelsesværdigt at kaste sig over dette værk. Om du er vant til tegneserier eller ej, så er det et værk som fortjener en chance på alle måder.

Anmeldereksemplar.

Lån tegneserien på Bibliotek.dk

 

The post Magiline – 1. del En dag bliver jeg fantastikolog! af Sylvia Douyé og Paola Antista first appeared on Bogrummet.