I 2017 udkom Djævlens værk på Lindhart og Ringhof, hvor Lotte Petri første gang introducerede  os for retsantropolog og knogleforkeren Josefine Jespersen. Nu er der så endelig kommet en fortsættelse. Josefine Jespersen er kaldt til den lille svenske by Motala, hvor der er gjort et fantastiske fund af en oldtidsgrav med meget velbevarede knogler. Især […]
The post Maskemanden af Lotte Petri first appeared on Bogrummet.

I 2017 udkom Djævlens værk på Lindhart og Ringhof, hvor Lotte Petri første gang introducerede  os for retsantropolog og knogleforkeren Josefine Jespersen. Nu er der så endelig kommet en fortsættelse.

Josefine Jespersen er kaldt til den lille svenske by Motala, hvor der er gjort et fantastiske fund af en oldtidsgrav med meget velbevarede knogler. Især et kranie skildre sig ud arkæologerne  er ellevilde, men da Josefine undersøger det velbevarede kranie, viser det sig af der er tale om et nutidigt kranie, og der ligger et bestialsk drab bag. Det viser sig at der inde i kraniet findes en knogleflis fra et barn. Sporene leder mod Danmark og drabsefterforsker Alexander Damgaard bliver sat på sagen. Det viser sig hurtigt at der er forbindelse til en gammel cold case sag, men med hjælp fra gamle arkiver og ,oderne teknologi, lykkes det at indsnævre fældet af mulige gerningsmænd. Josefine har dog en klar fornemmelse af at gerningsmanden skal findes inde for hendes faggruppe og at han ånder hende i nakken. Så der skal handles hurtigt inden der kommer flere ofre.

Jeg ved ikke hvad der sker inde i Lotte Petris hoved og jeg ved heller ikke om jeg vil vide det, men det er nogle fantastiske plot hun ender op med. Jeg var godt underholdt i Djævlens værk, men denne er lige så djævelsk god. Som vanligt synes jeg den er godt  skrevet, men måske vil nogle opfatte den som lidt for detaljeret, personligt har jeg det godt med den skrive stil. Jeg føler jeg bliver bragt direkte ind i handlingen og bevæger mig rundt på de forskellige lokaliteter. Bogen kan godt læses selvstændigt, men hvis man vil have styr på forholdet mellem Josefine og Alexander, vil jeg da anbefale at læse Djævles værk først.  En god bog at tage med ud i det danske sommerland…hvis man trænger til lidt spænding.

Anmeldereksemplar

Lån bogen på biblioteket

The post Maskemanden af Lotte Petri first appeared on Bogrummet.