Kommer bøger til at udgå? Det tror vi ikke rigtigt på her på siden. Men bare fordi du er glad for at læse bøger, behøver det ikke at betyde at du ikke også kan nyde at læse på andre måder. Nedenfor kan du få fem gode ideer til hvordan du kan læse andet materiale end en god traditionel bog.

Salg af mellem 20 og 90 millioner Amazon Kindle

Det er som et skud i tågen at gætte på hvor mange styk af Amazon Kindle der er blevet solgt. Du kender sikkert mindst en person, som ejer en. Derfor vil du sikkert nok også gætte på at der eksisterer mange af dem. Blot et kig på Amazons fremragende økonomi og hvordan mange læser tips og tricks på Mininvestering.dk for at investere i tech gigantens aktier, løfter sløret for hvor succesrig Amazon egentligt er. Stifteren af Amazon er nuvel blandt de rigeste mænd i verden.

Siden 2007 har Amazon meldt ud at de har solgt flere millioner Kindle apparater. De afslører dog aldrig tal om dem. Derfor kan de egentligt have solgt mellem 20 og 90 millioner enheder af Amazon Kindle i løbet af de seneste 10-20 år. En rapport fra 2017 viste at Amazon havde solgt over 487.000.000 Kindle bøger. Derfor er der altså mange, som ejer en Kindle nu til dags. Ejer du endnu ikke en, kan du overveje at skaffe en og bruge den til at læse bøger.

Læs HTML koder

Du kan også læse HTML kode. HTML er forkortelsen for HyperText Markup Language. Her er der tale om et opmærkningssprog, som primært bruges til at strukturere en hjemmeside og bestemme hvordan den ser ud. Nu hvor mange ting foregår online, ligesom denne artikel, som du er ved at læse, er det blevet mere og mere eftertragtet at kunne læse HTML koder.

Lyt til lydbøger mens du går en tur

Man kan sige at du stadigvæk læser en bog, selv når du lytter til den. Du får i hvert fald informationen om hvad det hele går ud på. Forskellen bunder blot i at du får informationen ind gennem ørerne fremfor med dine øjne. Der er mange, som nyder at lytte til en lydbog, når de fx går en tur. Nu til dags er der mange apps og hjemmesider, hvor du kan lytte til en lydbog med hørebøfferne.

Tegneserier er et hit

De minder meget om en bog, men det er naturligvis ikke det samme at sidde med en tegneserie og en bog i hånden. Er du ikke så meget til bøger, kan du derfor overveje at læse comics. Ifølge Jakob Stegelmann, som er kendt fra Troldspejlet, bør du i hvert fald læse ”Willy på Eventyr” og ”Rejsen til Saturn.”

Læs opskrifter

Det er en smule udfordrende at komme op med materialer at læse, som ikke er bøger. Hvor går grænsen? Gælder det også at melde opskrifter med på listen? Ja du kan læse opskriftsbøger, men du kan også finde opskrifter i ugeblade og sågar på internettet.