Mich Vraa er dette års anden nominerede til MARTHA-Prisen

Den danske forfatter Mich Vraa er nomineret til MARTHA-Prisen 2024.

Mich Vraa er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1979 og debuterede tilbage i 1982 med spændingsromanen Papegøjejagt (Wøldike). Med sin romantrilogi om Dansk Vestindien slog forfatteren sit navn fast, og i efteråret 2023 udkom Under en anden himmel (Lindhardt og Ringhof), der har modtog stor ros fra pressen og som han nu er nomineret til MARTHA-prisen for.

Udover sit virke som forfatter er Mich Vraa en flittig og anerkendt oversætter.

Om MARTHA-Prisen

MARTHA-prisen blev uddelt for første gang i 1989 til Martha Christensen. Dengang hed det Danskernes Yndlingsforfatter, men har sidenhen skiftet navn til MARTHA-prisen, opkaldt efter Martha Christensen.

Hvert år nomineres 8 forfattere til MARTHA-Prisen. De 4 første bliver nomineret af vores dygtige bog-entusiaster blandt vores medarbejdere i butikkerne og de sidste 4 bliver nomineret af jer læsere. Indtil juli 2024 kan du nominere og stemme på den forfatter du mener, skal modtage Bog & idés forfatterpris; MARTHA-prisen.

De 8 nominerede forfattere bliver præsenteret på siden her i løbet af foråret og henover sommeren, hvorefter afstemningen går i gang. Vinderen vil blive offentliggjort i oktober 2024 her på siden og på Facebook. Når en forfatter har vundet MARTHA-prisen, går der 4 år før vedkommende kan nomineres igen.

Foto: Simon Nørlev Nyberg