Fonden DBK har tidligere støttet flere projekter og nu kan man søge midler til læselystfremmende projekter.

Hvis man mangler støtte til en litteraturfestival, en innovativ læsekreds eller noget helt tredje, har man nu helt til den 15. september til at søge årets pulje på 450.000 DKK fra Fonden DBK, der udspringer fra DBK, bogbranchens største logistikpartner. 

“Vi har valgt at forlænge fristen med 14 dage, fordi vi godt forstår, at det tager tid at komme igang igen derude. Det gælder også for de mange kreative projekter, der vil skabe læselyst og fælleskaber omkring ord, bøger og mennesker. Alle skal lige op i gear, samtidig med at de gode idéer er blevet modnet  rundt omkring og nu står på spring for at favne læsere landet over. Nu er der så lidt mere tid til at søge, så vi i Fonden DBK kan hjælpe med finansiering, så handling og ord kan gå hånd i hånd. Det er vores måde at give tilbage til branchen og til læserne på,” forklarer Lise Scharff, formand for dommerkomiteen og bestyrelsesmedlem hos Fonden DBK.

Det er tredje gang, Fonden DBK støtter nyskabende litteraturprojekter. Modtagerne bliver offentligtgjort d. 5. november på årets BogForum.

Læs mere om støttemulighederne her: Vi støtter projekter, som fremmer læselysten | DBK