Sommer er sol, afslapning, refleksion, projekter, opsamling, udflydning, ekstra tid til familien og så videre. BogMarkedet undersøger, hvad bogfolket skal.

Vi har spurgt en masse spændende mennesker fra bogbranchen de samme tre spørgsmål. Der er et nyt interviewoffer hver eneste hverdag i juli – bortset fra fredag den 13. Det kunne vi ikke byde nogen.  

Rasmus Dahlberg er forsker ved Forsvarsakademiet med speciale i katastrofescenarier, kursusleder, iværksætter, forfatter til faglitteratur, en lang række thrillere – hvoraf det første bind i Rasmus´ seneste spændingsserie skal filmatiseres.

 

Har du et sommerferieprojekt – praktisk eller feriemæssigt?
”Mit (litterære) sommerferieprojekt er at skrive min første artikel til et nyt og meget spændende historieformidlingsprojekt, som jeg er meget glad for at være en del af… ”

Hvilke bøger skal du læse, mens du daser i liggestolen?
”Jeg daser som udgangspunkt ikke i liggestole, men jeg vil ikke afvise, at blandt andet Mikael Persbrandts erindringsbog ’Som jeg husker det’ skal med i ørerne på nogle lange løbeture langs Vrist Strand.”

Hvad ser du frem til i efterårets bogsæson?
”Min gode kollega fra Forsvarsakademiet Søren Nørby udgiver en stærkt revideret udgave af sin bog om sænkningen af flåden 29. august 1943 (’Sænk skibene!’, Turbine Forlag), og eftersom jeg havde fornøjelsen af at udgive den gamle udgave på mit forlag Region for 15 år siden, da vi begge var unge, uerfarne og uskyldige historikere, ser jeg frem til at få et eksemplar af den nye version i hænderne.”