Vi mødte forfatter Johan Ottosen til en hurtig snak om hans Bogforum 2021

Skal du selv optræde på Bogforum i år?
 – Nej ikke i år Jeg skal besøge alle mine gode kollegaer og egentlig bare nyde Bogforum.

Hvad tænker du om de tiltag, der er nye i år?

– Jeg synes det er sådan en fornøjelse at se den udvidelse man har lavet. Det har været noget trangt tidligere og nu er der åbnet op. Jeg er specielt glad for hal D, det nye initiativ, hvor man har mikroforlag, selvudgivere, signeringsstande og så et kæmpe bogmarked hos Arnold Busck, hvor folk kan få et en ordentlig pris på en bog.

Tidligere synes jeg lidt, at selvudgiverne har været lidt gemt fra resten af Bogforum.

Johan Ottosen er særligt begejstret for den ekstra luft, der er kommet til dette års Bogforum.

– Der er højere til loftet i år og flere steder, hvor man kan sidde og drikke en kop kaffe. Og så synes jeg standene virker større f.eks. Fantask og nogle af de andre, der sælger tegneserier, er tre fire gange større og det synes jeg er fantastisk.

Har du nogle ting du skal se?

– Det har jeg faktisk ikke. Jeg skal bare rundt og suge til mig med indtryk og nyde at Bogforum er tilbage.


Har du lyst til at fortælle om dine oplevelser på Bogforum er man velkommen til at kigge forbi til et mini-interview