Efter en hård uge glæder Tanya Kaitlin sig til en afslappende hjemmeaften, men da hun træder ud af badet, hører hun sin telefon ringe. Videoopkaldet er fra hendes bedste veninde, Karen Ward. Da Tanya besvarer opkaldet begynder mareridtet. Karen er knebet og bundet til en stol i sin egen stue. Hvis Tanya afbryder opkaldet, eller … Continue reading Mordoffer af Chris Carter

Efter en hård uge glæder Tanya Kaitlin sig til en afslappende hjemmeaften, men da hun træder ud af badet, hører hun sin telefon ringe. Videoopkaldet er fra hendes bedste veninde, Karen Ward. Da Tanya besvarer opkaldet begynder mareridtet. Karen er knebet og bundet til en stol i sin egen stue. Hvis Tanya afbryder opkaldet, eller hvis hun ser væk fra kameraet vil hun blive den næste, siger den dybe, raspende dæmoniske stemme i den anden ende. Til gengæld får hun muligheden for at redde Karen ved at svare rigtigt på to spørgsmål, som den dæmoniske stemme stiller hende – to spørgsmål, der burde være nemme… Hunter og Garcia får overdraget sagen og kastes hovedkulds ud i en malstrøm af ondskab, idet de sætter jagten ind på en morder, der ubemærket finder sine ofre på de sociale medier og sender dem anonyme trusselsbreve, inden han til sidst slår til.

Med denne taber jeg lidt af begejstringen over Chris Carter krimier. Jeg kan mærke på mig selv at jeg næsten ikke oooorker igen at få beskrivelsen aaf Robert Hunters opvækst,  skolegang og baggrund – for jeg fik jo nøjagtigt samme historie i de foregående bind i samme serie.

Jeg forventer i serier ikke at blive præsenteret for hele persongalleriet i hver eneste bog og jeg kan mærker at nu hvor vi er nået så langt hen i rækken af bøger om den ret unikke Robert Hunter, så gider jeg faktisk ikke bruge tid på at læse samme del af historien igen (og igen og igen)

Når det så er sagt så er det igen en velskrevet krimi – o  end den for mig bliver for detaljeret i sine beskrivelser af de meget voldsomme mord der begået med videoopkaldsfunktionen sat til lige foran ofrenes ansigter.

Jeg læser ikke krimier for voldens skyld og for mig bliver det simpelthen for udpenslet i denne

 

Tre krimihjerter @annaluisasverden

Har du læst den? Hvad synes du?