Joel er ikke som alle andre. Han har en uhyggelig evne, som gradvist har isoleret ham mere og mere fra andre mennesker. Forholdet til familie og venner er efterhånden anstrengt, og at være i et kærlighedsforhold er mere eller mindre helt umuligt. Joels særlige evne er nemlig knyttet til folk han elsker. Han kan se […]

Joel er ikke som alle andre. Han har en uhyggelig evne, som gradvist har isoleret ham mere og mere fra andre mennesker. Forholdet til familie og venner er efterhånden anstrengt, og at være i et kærlighedsforhold er mere eller mindre helt umuligt. Joels særlige evne er nemlig knyttet til folk han elsker. Han kan se deres fremtid. Og jo færre mennesker man elsker, jo færre mulige fremtidsscenarier skal han forholde sig til.

Callie har overtaget arbejdet på en lille cafe. Det er egentligt ikke hendes drøm, men hun overtog drømmen fra en veninde, der pludselig afgik ved døden. Tankerne om at ville forfølge egne drømme igen er så små ved at melde sig, men Callie ved ikke, om hun tør tage springet.

En dag træder Joel ind på Callie’s cafe – og bliver hurtigt stamkunde. Og meget imod Joels vilje er møderne med Callie pludselig et af dagens højdepunkter – for tør han tage chancen og prøve at elske hende?

Jeg blev tiltrukket af bogen på grund af dens fine forside, som afspejler Callie’s kærlighed til naturen. Bøger med pæne forsider er allerede foran på point i min verden, allerede inden bogen er påbegyndt. Holly Miller har skrevet en hyggelig og sød fortælling om spirende kærlighed og dens udfordringer. Ikke nødvendigvis klassiske udfordringer, og dog – for det er bekymringen om fremtiden, der er altoverskyggende. Bogen har et let sprog, og personer med en god udvikling.

 

Anmeldereksemplar

Lån bogen på biblioteket