Coronakreativiteten kender ingen grænser. Bestil en forfatter fra Byens Forlag til at komme læse op gennem din brevsprække.

Kreativiteten har blomstret i bogbranchen i 2020 – af nød og vel også af lyst. De gode idéer har af smittevenligegrunde mest boltret sig digitalt, men ikkke dette.

Byens Forlag – som gennem hele sin levetid har været glad for at tænke kreativt i alt fra udgivelser til marketing over arbejdsforhold – søsætter nu en ny idé: 

Lørdag den 28. november kan du få en forfatter fra Byens Forlag til at læse højt fra et af sine bøger gennem sin brevsprække, eller hvad man nu har. Kender vi Byens Forlag ret, kan den endnu mere smittesikre dørtelefon også komme på tale.

“Underlige tider kalder på pudsige idéer … Vi kommer så tæt på hinanden, vi kan, uden at gå på kompromis med sikkerheden og myndighedernes anbefalinger … Udover at nyde oplæsningen får man sikkert grinet lidt over særpræget ved den, og det trænger vi da alle til lige nu,” siger forlægger Thomas Aagaard Skovmand.

I alt 20 forfattere er mulige at booke, og forfatterne kommer fra hele landet. Prisen er 400 kroner, men så medfølger et eksemplar af bogen – behørigt afsprittet naturligvis. Tidspunktet er mellem kl. 10 og 17. 

Oplæsning kan bookes på forlagets webside.

Du kan læse om Byens efterårsudgivelser her.