Naja og hendes familie skal på ferie, men de har glemt at Najas veninde skal være hos dem i ferien. De spørger venindens forældre om det er okay at de tager veninden med til udlandet. Naja og veninden vil deltage i en konkurrence på nettet, så de skal filme deres ferie. Undervejs på turen møder […]

Naja og hendes familie skal på ferie, men de har glemt at Najas veninde skal være hos dem i ferien. De spørger venindens forældre om det er okay at de tager veninden med til udlandet. Naja og veninden vil deltage i en konkurrence på nettet, så de skal filme deres ferie. Undervejs på turen møder de en familie med en baby og en familie med to drenge som slås hele tiden. Naja syntes især at den ene dreng er meget irriterende, og da det lykkedes ham at ødelægge deres kamera bliver hun virkelig træt af ham. Men så finder de ud af at hvis drengens bror skal have hjælp til at lave bedre videoer med hans kamera, så kan de måske faktisk hjælpes ad. Man følger dem på ferie hvor de er i poolen, på grottetur og hvor de spiser is – og med ekstra flødeskum.

En hyggelig og sjov historie som mange vil kunne finde noget genkendeligt ved, da mange familier har prøvet at rejse på ferie med all inclusive, hotel og poolophold. Og derigennem også opdaget at venskaber kan opstå de mest spøjse eller uventede steder.

Dette er endnu en bog i serien om Naja Münster og som rammer godt ind i det samfund vi lever i hvor alting helst skal foregå på nettet, youtube og i det hele taget via sociale medier. Så en meget relevant og nutidig serie for børn, unge og voksne. En bog mere i serien som klart kan anbefales at man enten læser sammen med sit barn eller hvis barnet selv læser, så kan man få en snak om mange ting herigennem.

Man får lyst til at læse mere og bliver nysgerrig på seriens andre bøger undervejs. For det er klart en familie som oplever mange sjovt ting og som Naja beretter godt om. Det fungere rigtig godt at man får historien fra Najas vinkel, da hun er nem at relatere til for børn og unge.

En fin historie de rer underholdende og værd at læse!

Anmeldereksemplar.

https://bibliotek.dk/linkme.php?rec.id=870970-basis%3A48077706