Nattens cirkus af Erin Morgenstern er for dig, der elsker magi og det fantastiske. Den handler om en magi konkurrence mellem to individer med et cirkus, der kun er åbent efter mørkets frembrud, som arena. De to deltagere kender ikke reglerne og ved ikke, hvad eller hvem der afgør vinderen. Og som om det ikke […]

Nattens cirkus af Erin Morgenstern er for dig, der elsker magi og det fantastiske.
Den handler om en magi konkurrence mellem to individer med et cirkus, der kun er åbent efter mørkets frembrud, som arena. De to deltagere kender ikke reglerne og ved ikke, hvad eller hvem der afgør vinderen. Og som om det ikke var nok, så bliver det hele ekstra kompliceret, da de to deltagere begynder at falde for hinanden.

Bogen tog mig med storm. Sproget er funklende og levende, og historien er gennemtænkt og medrivende. Beskrivelserne i bogen er fantastiske, og man føler, at man er til stede i fortællingen. Hvilket brugen af “you” er med til at sørge for. Med disse elementer, er det nemt for læseren at leve sig ind i fortællingen og blive en del af universet, hvor karaktererne er fulde af liv. Historien, karakterer og sproget er vidunderlige, og det er i den grad en fortryllende fortælling. En bog, hvor magi bliver normalen og på alle måder virker naturlig.

Nattens cirkus er magisk!

Den er blevet en af mine favoritter. Den kan varmt anbefales.

(Læst på engelsk).

Lån bogen på biblioteket