Tag med på en drømmerejse i tegneserieform, når Nørrebronx Tegneseriedage folder sig ud i den store sal hos Kulturhuset indre by. Vi fejrer femårsjubilæum med at vise tegneseriens æstetik i alle dens mangfoldige udtryksformer for publikum, fra humorstriber og superhelte til eksperimenterende Graphic Novels.

Der er et tegneseriemarked med forlag, tegneserietegnere og samlere, så der er tegneserier for enhver smag. Der er både veteraner fra den danske tegneseriescene som eksempelvis Anders Hjorth-Jørgensen, der har har drevet Tegneseriemuseet, og nye talenter som Tegneseriekollektivet Urkraft. Udstillerne på markedet fortæller gerne om, hvordan tegneserier bliver lavet, så det er bare om at spørge.

Udover at festivalen dyrker tegneseriekulturen i København, så er det sociale samvær af tegneserielæsere, tegneserieskabere og andre professionelle som eksempelvis forlagsfolk en vigtig del af festivalen. Som besøgende kan man få en snak med tegneserieskabere, der gerne signerer deres værker.

COVID19
Der er god afstand mellem bordene på tegneseriemarkedet med færre borde end vi plejer at have. Festivalen overholder myndighedernes retningslinier i forhold til antal af besøgende og hygiegneregler.