Filmrettighederne til forfatter Thomas Rydahls nye roman ‘Uniform’ er solgt til produktionsselskabet Apple Tree

Det er kun en måned siden, at filmrettighederne til forfatter Thomas Rydahls Eremitten blev solgt. Nu er Rydahls bog Uniform, der udkom i oktober, blevet solgt til det danske produktionsselskab Apple Tree, der står bag succeser som Forbrydelsen og Broen.

Medgrundlægger af produktionsselskabet, Piv Bernth, udtaler:
– Uniform er en enestående bog i sin genre. Original og moderne – med et usædvanligt makkerpar – og stort set intet politi. Bogen tager fat i moderne temaer om etnicitet, længsel, grådighed, retfærdighed og en insisteren på at finde den rette vej i livet. Karaktererne er langt fra klichéer. De er rigtige mennesker med mange facetter, fejl og mangler, som vi alle kan genkende. Vi glæder os meget til gå i dybden med historien med henblik på at skabe en moderne og anderledes tv-serie.

Thomas Rydahl er selv også begejstret for aftalen:
– Det er fantastisk, at det er netop Piv Bernth og Apple Tree, der vil være med til at føre fortællingen ud i verden. De er uden tvivl blandt de dygtigste i markedet, og vi deler samme vision for historien og for serien. Jeg er meget tryg og glad, siger den glade forfatter i en pressemeddelelse.

Fakta om Thomas Rydahl
Thomas Rydahl (f. 1974) er forfatter og har udgivet flere anmelderroste bøger samt vundet både Bogforums debutantpris, Harald Mogensen-prisen og Glasnøglen for årets bedste nordiske spændingsroman.

Foto: Karen Rosetzsky