BookBeats vækstede sin omsætning med 28% i første kvartal af 2024.

Med en omsætningsstigningsvækst på 28% i forhold til første kvartal i 2023 er den svenske streamingtjeneste BookBeat kommet rigtig godt ud af det før kvartal i 2024.

Væksten hos streamingtjenesten blev primært drevet af nye betalende brugere, som ved udgangen af første ​​kvartalet var steget med 24% i forhold til samme tidspunkt i 2023.

BookBeats mål i 2024 er at vækste med 20% til 1,35 milliarder SEK i omsætning, passere én million betalende brugere og nå et positivt EBITA-resultat.

– Det er en god start på 2024, hvor vi fortsætter med at vækste med mere end 20%, og samtidig opbygge en bæredygtig og lønsom forretning. Kvartalets højdepunkt var, da holdet formåede at slå alle tidligere rekorder for antallet af nye brugere, der tilmeldte sig BookBeat tilbage i januar. Den største aldersgruppe af nye brugere i første kvartal i Sverige er mellem 25 og 34 år, hvilket indikerer, at vi får flere til at bruge deres tid og penge på bøger, siger Niclas Sandin

De tre største markeder (Sverige, Finland og Tyskland) fortsatte alle med tocifret vækst. Polen er BookBeats fjerdestørste marked, hvor omsætningen er fordoblet i forhold til første kvartal af 2023.