Michael D. Schölarth og Rasmus Madsen overtager Bog & Idé i Vejen.

Fra 1. maj overtager Michael D. Schölarth sammen med Rasmus Madsen den lokale Bog & Idé og Legekæden i Vejen fra Klaus Kristensens, der har ejet butikken siden 2007. Det skriver JydskeVestkysten.

– Det er en god by, vi ser en stabil butik, der er velplaceret, og jeg er allerede i gang med at tænke på, hvad vi kan gøre, siger Michael til avisen.

Den kommende ejer, der i forvejen ejer 20 Bog & Idé-butikker sammen med Rasmus Madsen, mener at der er ligheder med butikkerne som ejes i Skive og Rønde. I de to butikker har man haft god succes med at sælge engelske bøger, og netop denne gruppe af bøger vil få mere plads i Vejen, oplyser Michael. Han fortæller videre, at man vil prøve en række ting af i butikken, der ligger ud til et torvet i den sydjyske by midt imellem Esbjerg og Kolding.

Butikken holder lukket den 30. april, så man er klar d. 1. maj, hvor ejerskiftet er en realitet. I forbindelse med overtagelsen er det planen, at man vil ansætte en butikschef til at spidsen for butikken  i Vejen, der haft boghandel siden 1897.