facebook-pixel

100 nemme kager & desserter

img

100 nemme kager & desserter

Fakta om bogen

Titel: 100 nemme kager & desserter

Udgivelsesdato: 08-12-2023

Genre: Kogebog

Forlag: Liv & Simones forlag

Forfatter: Liv Martine & Simone Thorup Eriksen

Serie: Kagetid

ISBN: 9788793973527

Format: Indbundet

Med bogen ”100 nemme kager og desserter” af Liv og Simone får du netop, hvad de lover – nemlig 100 nemme opskrifter på kager og desserter.

Det er nemmere at købe end at bage – eller er det faktisk omvendt? Liv Martine og Simone Thorup Eriksen deler i denne bog 100 opskrifter på de fineste, smagfyldte kager og desserter, som alle kan laves på under 30 minutter.

Bogen spænder vidt fra søde fugleredder og fløjlsbløde chokolademousser til sprøde nøddekurve og syrlige rabarbærtrifili. Hver opskrift er opbygget efter filosofien “less is more”, og det kommer virkelig til udtryk på både smag og rent visuelt. Der er nemlig ikke sparet på lækre råvarer, fine detaljer og små tricks, der gør den store forskel, men alligevel tager hver opskrift under 30 minutter at lave – med lige præcis dine køkkenkompetencer, for alle kan være med her. Imponer dine gæster eller forkæl dig selv – det hér er bogen, du ikke vidste, du manglede i dit liv.

LIV MARTINE & SIMONE THORUP ERIKSEN har udgivet over 30 bøger og har sammen det populære kageunivers @kagetid, platformen kagetid.dk og webshoppen livogsimone.dk