Der er ingen grund til at smudse denne bog til med mit rigtige navn.    Bogen består af 33 fortællinger fra familien, han ikke blev født ind i, men fandt: Dem, der rejste med ham: sabelslugerne, linedansere, tryllekunstnerne og misfostrene.    Scotts mærkværdige oplevelser fra et omvandrende cirkus fra Lemvig til København er udgangspunktet for disse fortællinger. Alt fra spåkonens åbenbaringer til stalddrengens ulykkelige kærlighed og langt videre til den sørgmodige alkoholiske særling.       
Uddrag af bogen Efter vores møde vil jeg bandlyse dit navn for alle tunger  Du vil aldrig kunne være en del af noget fint selskab igen  Dit navn vil aldrig rumme i sale, der runger  Og dit afkom vil aldrig kende dit navn, så sig farvel til dine unger (…) Jeg venter i spænding på at se dig lagt til hvile  Dine årer fortjener ikke blodet, der flyder i dem  Når du ligger i din dødsboks, er det ærgerligt, du ikke vil se mig smile  Jeg vil vente på, Guds grønne græs vokser på jorden oven på dig Jeg vil ikke ile             
Om forfatteren Som ung flygtede Scott fra sin hverdag, hvor han mødte en trubadur, der ansatte ham. Han har siden en alder af fjorten år arbejdet i et omvandrende cirkus. Det gav ham fundamentet til at kun fortælle fortællingerne fra dem, han i en årrække betragtede som familie.

Fakta om bogen
Titel: 19 tyve
Undertitel: 33 fortællinger
Forfatter: Scott D.
Sider: 78
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Anne Koch Rasmussen
Forlag: Forlaget mellemgaard