facebook-pixel

7 nye måder

img

7 nye måder

Fakta om bogen

Titel: 7 nye måder

Udgivelsesdato: 15-10-2020

Sider: 320

Genre: Mad og drikke

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Forfatter: Jamie Oliver

Oversat fra: engelsk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788711988343

Vi har alle sammen en tendens til at købe de madvarer, som vi plejer at købe, og som vi kender. Og når vi købt dem, har vi en tendens til at tilberede dem på ganske få forskellige måder. Men her kommer Jamie Olivers nye bog os til hjælp.

Han har valgt 18 ”hero ingredients”, som rigtig mange af os køber til daglig og har liggende i grøntsagskurven, køleskabet eller fryseren:
broccoli, blomkål, avocado, kyllingebryst, pølser (svinekød, evt. vegetariske), laksefilet, sødkartofler, aubergine, æg, hakket oksekød (evt. vegetarisk), kartofler, peberfrugt, rejer, hvide fisk (kuller, hvilling, lange, torsk, rødspætte etc.), kylling (hel), svampe (markchampignon, portobello, østershatte), steak (forskellige udskæringer af oksekød) og svinekød (forskellige udskæringer).

For hver af de 18 ingredienser er der 7 opskrifter, så man får masser af inspiration til at bruge de sædvanlige råvarer på en ny måde. Der bruges ikke specielt eksotiske ingredienser – alt kan købes i ens sædvanlige forretninger. Det er nemme retter med masser af smag – der bruges fx færdige saucer osv.: karrypasta, mangochutney, miso og pesto.