facebook-pixel

Årstidernes Gang med Mandalas Bind 2

img

Årstidernes Gang med Mandalas Bind 2

Fakta om bogen

Titel: Årstidernes Gang med Mandalas Bind 2

Udgivelsesdato: 31-12-2008

Sider: 32

Genre: Malebøger

Forlag: Unicorn

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Paperback9788791891274

Årstidernes Gang Bind 2 er en eventyrlig malebog for både store og små inspireret af de fire årstider, så find farverne frem og lad roen sænke sig.
Mandalas malebøgerne giver fælles oplevelser på tværs af generationer. Alle aldre er lige godt underholdt og oplever samme ro og fordybelse. Sluk fjernsyn og mobiler og nyd at farvelægge de smukke mønstre. Der er rum til mange gode snakke, mens I sammen fordyber jer.
Det anbefales, at male Mandalas udefra og indefter. Vigtigst er dog, at der følges en retning. Det systematiske forløb virker beroligende, styrker koncentrationsevnen og fastholder fokus. Hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen udtaler: ”Mandalas malebøgerne er et udmærket redskab til at hjælpe koncentrationen på vej. Hjernen kommer ind i en rytme, når mønstrene farvelægges og netop den form for hjerneaktivitet er basis for ro og koncentration.”
Indbindingen af malebogen er foretaget, så hver enkelt side kan tages ud for sig. Det er dejligt for et barn at fordybe sig i og flere kan dele en malebog. Papiret er kartonagtigt tykt og der er kun trykt en Mandala på den ene side. Farvelæg med farveblyanter, tusch og akvarelfarver.
De farvelagte Mandalas kan bruges som kort, hænges direkte på væggen eller indrammes og gives væk som en meget personlig gave. Motiverne kan også bruges som skabeloner til vindues- eller glasmaling.
Bøgerne er trykt i Danmark på papir fra bæredygtigt skovbrug.