facebook-pixel

ÆRØ MANIFESTET

img

ÆRØ MANIFESTET

Fakta om bogen

Titel: ÆRØ MANIFESTET

Undertitel: Om længslen efter et andet familieliv

Udgivelsesdato: 14-04-2023

Genre: Biografier og erindringer

Forlag: Gyldendal

Forfatter: Maj My Midtgaard Humaidan

Format(er)ISBN
Hæftet bog9788702386592
Ebog (ePub)9788702386608
Lydbog til download9788702386615

Da forfatter og journalist Maj My Humaidan bliver mor, oplever hun sin travle hverdag som ensom og udmattende. Hun savner et fællesskab, der ikke længere synes at eksistere, og samtidig føles det ofte forkert for hende at aflevere sine børn i institution – men hvad er alternativet?

Efter flere forsøg på kompromisser beslutter hun og hendes mand at melde deres fire børn ud af børnehave og skole, og sammen begynder de en ny tilværelse på en lille gård på Ærø. De smider vækkeuret ud, dyrker jorden og følger børnenes initiativer. I tre år lever de et liv med få midler og på kanten af samfundet. De finder en ny form for frihed og meningsfuldhed, men opdager også, hvor krævende det kan være at vælge bærende samfundsfortællinger fra og forsøge at træde sin egen sti.

ÆRØ MANIFESTET er en poetisk og normkritisk fortælling, der kaster et knivskarpt blik på de normer, som flertallet lever efter, selvom flere og flere mistrives. Gennem sin personlige fortælling maner Maj My Humaidan til mod og eftertanke og minder os om, at tiden er vores vigtigste ressource.