facebook-pixel

Airfryer-kartoffelbogen

img

Airfryer-kartoffelbogen

Fakta om bogen

Titel: Airfryer-kartoffelbogen

Udgivelsesdato: 11-06-2024

Sider: 56

Genre: Mad og drikke

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Britt Andersen

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788740094374

Gyldne og sprøde eller lækkert bløde – med kartofler er variationsmulighederne næsten uendelige. De kan koges, bages, steges og moses og passer til al slags mad, og så egner de sig perfekt til airfryeren.

I Airfryer-kartoffelbogen har Britt Andersen samlet 24 af sine bedste kartoffelopskrifter. Der er opskrifter til hele året, også når vejret er til grillmad, hvor det er oplagt at bruge airfryeren til kartoffeltilbehøret, mens kød og grøntsager hygger sig på grillen. Så er der let aftensmad – og nem opvask bagefter.

Få opskrifter på alt fra hjemmelavede pommes frites og røsti til bagte kartofler og flødekartofler i airfryeren. Prøv de vanedannende sesamkartofler eller måske en kartoffelfrittata, hvis du vil lave hele måltidet i airfryeren.

Britt Andersen er bestsellerforfatter til flere kogebøger. Hun driver bloggen Airfryeropskrifter.dk samt Facebookgruppen Airfryer Opskrifter, Tips og Tricks med mere end 300.000 følgere. Airfryer-kartoffelbogen er en del af airfryerbiblioteket, som i forvejen rummer Airfryer-julebogen og Airfryer-snackbogen.