facebook-pixel

Al Magt Til Kærligheden

img

Al Magt Til Kærligheden

Fakta om bogen

Titel: Al Magt Til Kærligheden

Udgivelsesdato: 07-11-2023

Genre: Kunst

Forlag: Forlaget Imago

Forfatter: Forlaget Imago

ISBN: 9788797409725

Format: Indbundet

Al Magt Til Kærligheden er en fotobog med 61 portrætter af mennesker, der bor på Christiania. De æstetiske og levende portrætter er taget i folks eget hjem eller ude i Christianias natur.
Shazia Khan har selv boet på Christiania som helt ung. Hun er en anerkendt fotograf og er især kendt for sine portrætfotos fra hele verden. Hendes billeder har været på udstillinger overalt i Danmark og udlandet, og hun har udstillet på Kunstnernes Efterårsudstilling to gange. Hendes fotobårne artikler har været bragt i store danske aviser og magasiner.
Hvert fotoportræt ledsages af en tekst, hvor man kan læse et uddrag af den enkeltes fortælling, og ved at scanne QR-koderne bliver man ført direkte til Spotify, hvor man kan lytte til det hele som podcast.
Bogen giver et enestående indblik i, hvordan christianitterne oplever tilværelsen. De fortæller om deres liv, historier om hvordan Fristaden blev til, Solvognen, om nybyggertilværelsen i starten og om deres drømme og håb for fremtiden. Den unge generation er også med og fortæller om, hvordan det har været at vokse op på et særligt sted som Christiania. De unge har deres egne drømme og visioner for fremtiden.