EN SOLSKINSDAG I MAJ giver 22-årige Inger sit ”ja” til Jonas i landsbykirken tæt ved deres gård. Brylluppet er som taget ud af et eventyr med forventning om at leve lykkeligt til deres dages ende. To drenge bliver født med et par års mellemrum, og familiens liv er fyldt op med fuldtidsjobs og gårdens mange praktiske opgaver. Nærværet forsvinder langsomt mellem ægteparret, og det bliver svært at fastholde kærligheden og fælles mål. Efter 10 års ægteskab beslutter Inger sig for at forlade Jonas – og følge sit hjerte. 
Det bliver starten på en kompliceret og grotesk skilsmisse. Kærligheden forvandler sig til en indædt og barsk kamp om børnene, og skilsmissen bliver et levende mareridt med katastrofale følger. “Alting kan gå itu” er Ingers personlige fortælling, hvor hun 20 år efter skildrer sit livs mørkeste tid og vejen tilbage til lyset. 
Uddrag af efterskriftet: Må Ingers historie være til inspiration for alle, der kæmper. Må Ingers historie heale og kaste lys, hvor den bliver læst. Må Ingers historie være en udstrakt hånd til dig, der står i en lignende situation. – Sofia Manning.

Fakta om bogen
Titel: Alting kan gå itu
Forfatter: Inger Petri
Sider: 396
Omslag: Paperback
Omslagsgrafiker: Charlotte Engel
Forlag: Inger Petri