Tom og Bob er teknikere i Det Danske Flyvevåben.   Efter endt tjenestetid søger de job som radarteknikere i et lille afrikansk land.   De får jobbet, men meget stærke kræfter i nabolandet vil af al magt forhindre, de kommer til landet og begynder arbejdet. De opbygger stationen, men undrer sig over, hvad landet skal bruge en radarstation til. Flere attentater og voldsomme episoder fører til, at de flygter og kommer til en amerikansk-europæisk organisation, der flyver læge- og medicinhjælp til mindre samfund i Afrika.   Her viser det sig, at alt ikke går fredeligt for sig, stamme- og religionskrige raser, for Afrika er nu engang Afrika. 
Uddrag af bogen– De skiderikker skyder på os, det finder jeg mig ikke i, skreg Pat. Han havde siddet og gnasket på en cigar uden at tage cellofanomslaget af, nu spyttede han den ud på gulvet og fiskede en ny frem, flåede omslaget af og fik ild.   – Nu skal de få lidt flyvning at se. Hold på morgenmaden, gutter, nu bliver det uroligt. Han foretog en krap drejning. Så begyndte han at dykke, Bob, der sad i andenpilotens sæde, troede, han var blevet vanvittig. Højdemåleren viste nul, og Bob kunne se jorden rase væk 50 meter under sig, og Pat dykkede stadig. De soldater, der før havde kastet sig ned, men nu var kommet på højkant, så med forfærdelse, hvordan det store fragtfly kom farende lige imod dem som en dæmon fra helvede med de store flammende landingsprojektører tændt, de smed sig ned igen med en hurtighed og præcision, der var professionelle soldater værdige, så så og hørte de Daisy Mae tordne hen over dem og følte suset fra propellerne.
Om forfatterenKarl Fr. Nielsen er uddannet som elektroniktekniker og merkonom i udenrigshandel. Han har rejst over store dele af jorden som tekniker, foredragsholder, instruktør og sælger. Han har skrevet en del teknisk litteratur og reklametekster, 14 romaner, omkring 55 noveller samt en rejsebog og et bind med vers. Er nu pensionist.

Fakta om bogen
Titel: Antilopens øje
Forfatter: Karl Fr. Nielsen
Sider: 320
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Anne Koch Rasmussen
Forlag: Forlaget mellemgaard