facebook-pixel

Arternes oprustning

img

Arternes oprustning

Fakta om bogen

Titel: Arternes oprustning

Undertitel: Nøglen til fortiden 2

Udgivelsesdato: 17-08-2023

Sider: 297

Genre: Ungdomsbøger

Forlag: KRABAT

Forfatter: Pernille van Dijk

Oversat fra: dansk

Serie: Nøglen til fortiden

Nummer i serien: 2

Format(er)ISBN
Hardback9788794433129

Forfatter Pernille van Dijk Illustrationer Rie Skovgaard Læs første kapitel på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/
Dyrene opruster til kamp for at udslette menneskeheden. De har stjålet nøglerne fra menneskene og fordelt dem på seks verdensdele. Freja og Elias må skaffe nøglerne tilbage, inden dyrene fører deres plan ud i livet. De uddødes verden er et barskt sted fuldt af farer, og nøglevogterne opgiver ikke uden kamp.
Arternes oprustning er andet bind i trilogien Nøglen til fortiden.
Målgruppe: fra10 år
Om bogen Da Frejas nabo opfinder en portal til de uddødes verden, hvirvles hun ind i en kamp mellem mennesker og dyr.En nøgle til de uddødes verden – for mennesker et redskab til at bringe uddøde dyr tilbage, for dyrene et våben til at få hævn over de mennesker, som udryddede dem.
Da Elias opfinder en nøgle til de uddødes verden, ser Freja det som et spændende projekt, men snart må de to venner kæmpe for at forsvare menneskeheden mod hævngerrige dyr
Temaer: kloning, parallelverden, dyr, natur, dyrebeskyttelse, konflikt mellem mennesker og naturen.
Anmeldelser Bibliotekernes materialevurdering: ”En spændende og anderledes historie, der både underholder og får en til at tænke over, hvordan mennesket har behandlet jorden og de dyr der bor her. Anbefales.”
Sagt om første bind i serien Bibliotekernes materialevurdering: ”En anderledes og spændende historie. Dele af den er fortalt fra dyrenes synspunkt, og det fungerer overraskende godt og giver en god dynamik i historien. Anbefales varmt til folkebiblioteker og PLC.”
Nor og far læser: ”Det er et originalt plot, som Nor nød meget og bogen er trods længden hurtigt læst.”
★★★★ Boghjemmet: ”En utroligt god læseoplevelse. Sproget er let og forståeligt, og med den interessante handling flyver man nærmest gennem teksten. Faktisk blev jeg også så fanget, at jeg ikke stoppede med læsningen før sidste side var vendt! I løbet af bogen møder vi lidt forskellige personer og dyr, og her vil jeg sige at jeg er imponeret over hvor dygtig forfatteren har været til, at give dem alle liv og personlighed. Jeg havde nemt ved at forestille mig dem alle som ægte, samt gjorde de mig virkelig nysgerrige. Jeg skal da bestemt læse videre på serien, når der udkommer en fortsættelse!”
★★★★★ Marisa Søby: ”Jeg har aldrig læst en bog med et plot som denne og jeg var vild med den! Pernille har formået at skabe en anderledes og spændende fantasyroman, der er så meget mere end hvad man forventer. Hun skriver med en lethed der fik mig til at vende side efter side, for så at hungre efter næste bog i serien.”
Noget der minder om Harry Potter. Anbefalet af Line Dalbro Schaumann i BibMedia kataloget 2022.