facebook-pixel

At vandre sammen

img

At vandre sammen

Fakta om bogen

Titel: At vandre sammen

Undertitel: om åndeligt venskab og åndelig vejledning

Udgivelsesdato: 25-03-2022

Sider: 207

Genre: Historie, kultur, religion og filosofi

Forlag: Boedal

Forfatter: David G. Benner

Oversat af: Mette Tvermoes

Oversat fra: engelsk

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788789626376
Hæftet bog9788793062405

Den moderne verden har lært os at lægge vægt på selvstændighed og individualisme. Det smitter af på vores kristendom – i mange kirker ses spiritualiteten som noget personligt og privat, som et forhold alene mellem mig og Gud.

Men inden vi når ret langt på den åndelige rejse, vil vi opdage, at det ikke er muligt at vandre alene. Vi vil snart mærke en længsel efter følgeskab, nærhed og åndeligt fællesskab. Derfor er der mange kristne i vores tid, der er ved at genopdage det åndelige venskab og den åndelige vejledning.

David G. Benner introducerer læseren til de mange rigdomme, der ligger gemt i at vandre sammen med en medkristen, og han beskriver, hvordan vi kan komme i gang med og udvikle et åndeligt venskab.

”Det dybe kendskab til både os selv og til Gud, som er grundlæggende for den kristne spiritualitet, kræver et inderligt kendskab til andre, og at vi er kendt af andre. Nogle åndelige venner giver os hjælp til at lære os selv at kende, mens andre giver os hjælp til at kende Gud. De bedste åndelige venner giver os begge dele.”

David G. Benner er psykolog og har beskæftiget sig meget med forholdet mellem psykologi og spiritualitet. Desuden arbejder han som retræteleder og åndelig vejleder, og han er forfatter til en række bøger.