facebook-pixel

Babytegn for de mindste

img

Babytegn for de mindste

Fakta om bogen

Titel: Babytegn for de mindste

Undertitel: Forstå dit barn før det kan tale

Udgivelsesdato: 15-10-2023

Sider: 20

Genre: Børnebøger

Forlag: Mais & Co.

Forfatter: Naja Bach Leegaard og Lea Letén

Illustrationer: Lea Letén

ISBN: 9788794422116

Format: Papbog

Brug babytegn, så dit barn føler sig set, hørt og forstået.

Vil du vide, hvad dit barn tænker og føler, selvom det endnu ikke kan tale? Vil du lettere kunne forstå og imødekomme dit barns behov og give dit barn en smutvej til sproget? Så er babytegn lige noget for dig.

I denne bog finder du 80 af de bedste begynderbabytegn og en forældreguide, så I kan komme godt i gang med babytegn. Tegnene vil give dig og dit barn rig mulighed for at kommunikere bredt, før det talte sprog gør det muligt.  Babytegn er primært for børn i alderen 0-2 år, men alle børn, der af en eller anden grund har et unuanceret sprog, kan have glæde og gavn af at bruge tegn til at understøtte indlæringen af det talte sprog. Lær dit barn både ord og tegn ved at gå på opdagelse i Lea Leténs søde og sjove illustrationer, og støt derved dit barns sprogstart. Prøv også om I kan finde den lille mus og den lille nisse, som Lea har gemt, på hvert opslag.

Hvordan bruger man babytegn?

Babytegn bruges sammen med det talte sprog. Derfor skal tegnene altid bruges sammen med ord og gerne mange af dem. Tegnene er symbolske. Det betyder, at de ligesom ord, symboliserer noget, også i dettes fravær. Tegnene i denne bog tager udgangspunkt i tegnene fra Tegn til tale. Enkelte er dog forenklet, så de passer til det lille barns motorik.
Naja Bach Leegaard er pædagog og cand.pæd. i pædagogisk psykologi. Hun er ekspert i babytegn og har brugt babytegn i sit virke som pædagog og cand.pæd.psyk. og privat med sine to børn. Naja står desuden bag instagramprofilen @babytegnfordemindste.