Imok er gal – dét ved folket. Imok har uægte sønner og døtre. Det er et faktum Men hvorfor kredser han så om den samme kvinde? En kvinde, han ikke kan slippe – og aldrig slipper trods galskab og had mellem dem, som løber dybt. Også den dag, hun føder hans bastard. Og Imok forbliver tavs. Indtil den dag, hans bastardarving står og kræver blod for blod …       
Uddrag af bogen Han lo nøjeberegnende og smed bæltet fra sig, og han trak kniven fra skeden på sin hofte. Hun stirrede rædselsslagen på ham. Han hævede kniven og gik frem mod hende. Hans øjne var sorte. ”Du ved, hvad jeg gjorde med din mor, jeg er ikke imod at give dig samme tur −” Hun rakte armen frem for at stoppe ham, men han gik blot fremad. Snerrende som et vildt dyr. ”Jeg er din datter …” hviskede hun. ”En horeunge!” sagde han ondskabsfuldt. ”Tag de ord i dig!” ”Hvorfor skulle jeg? Du er jo en horeunge − født af en tøjte!” Han blev rød i ansigtet af ophidselse.         
Om forfatteren Malou Alstrøm (f. 1983) har skrevet siden 2013 og skriver primært socialrealisme, fantasy, drama, noveller og fiktive kærlighedsromaner. Der skrives om store emner som voldtægt og følgerne heraf og moralkomplekset hos en mand. Det er blandt andet blevet til serien Skygger i Nihil og bøgerne Antebellum – før daggry og Blodets hvisken.

Fakta om bogen
Titel: Bastardarvingen
Forfatter: Malou Alstrøm
Sider: 82
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Helene Høg Jensen
Forlag: Forlaget mellemgaard