facebook-pixel

Bjørnen Bjørn og bilerne

img

Bjørnen Bjørn og bilerne

Fakta om bogen

Titel: Bjørnen Bjørn og bilerne

Udgivelsesdato: 15-09-2023

Sider: 18

Genre: Børne- og billedbøger

Forlag: Politikens Forlag

Forfatter: Sigurd Barrett

Oversat fra: dansk

Format(er)ISBN
Hardback9788740085822

I år er det 25 år siden, Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn for første gang tonede frem på skærmen i det populære børneprogram Sigurds Bjørnetime. Det fejrer vi med udgivelsen af fire helt nye udgivelser om den populære bjørn.

Her er vi igen!
Sæt dig ned, min ven!
For nu’ det Sigurds Bjørnetime …

De fleste både børn og voksne herhjemme kan synge med på indledningen til Sigurds Bjørnetime, der havde premiere for 25 år siden, var en fast del af sendefladen i mere end 15 år og siden er blevet et kæmpehit på YouTube.

Både Sigurds sange og fortællinger om den populære Bjørnen Bjørn går rent ind hos sit unge publikum, der med Bjørnen Bjørn hører om forskellige hverdagssituationer, der opstår i et børneliv – alt sammen fortalt hyggeligt, hjertevarmt og med Sigurds velkendte lune humor.

I anledningen af Bjørnen Bjørns jubilæum udgiver vi nu fire helt nye bøger om den populære bamse. Tre papbøger til de allermindste, skrevet involverende, så børnene kan være med til at finde forskellige elementer på de dejlige illustrationer af Jørgen Eivind Hansen. Derudover har Sigurd skrevet en række nye fortællinger og godnathistorier om Bjørnen Bjørn, der udkommer i samlingen Bjørnen Bjørns godnathistorier sammen med et udvalg af de oprindelige fortællinger, der vil vække genkendelse hos nutidens børns forældre.

Alle fire bøger er rigt illustreret med nye illustrationer af Bjørnen Bjørn skabt af Jørgen Eivind Hansen. De oprindelige fortællinger er illustreret med Tove Krebs Langes velkendte streg fra de første Bjørnen Bjørn-udgivelser.

Nogle tror, at Bjørn han er en hund, og andre tror, at Bjørn han er en bamse. Nogle tror, at Bjørn han er en dreng, men Bjørnen Bjørn er en bjørn.