facebook-pixel

Blåklokkebarn – Rebekka 1

img

Blåklokkebarn – Rebekka 1

Fakta om bogen

Titel: Blåklokkebarn – Rebekka 1

Udgivelsesdato: 22-06-2024

Sider: 727

Genre: Romaner og noveller

Forlag: Forlaget Fioranello

Forfatter: Kaja Nylund

Oversat af: Kassandra Maria Pharès

Oversat fra: Svensk

Serie: Rebekka

ISBN: 9788785238146

Format: Paperback

Som datter af landsbyens krambodsbestyrer lever Rebekka en tryg tilværelse fri af fattigdom. Hendes dage går med at hjælpe faderen og tænke på moderen, der gik bort, da hun var lille.

Da faderen pludselig også dør, efterlades Rebekka forældreløs, uden et sted at bo og med en usikker fremtid. Storbonden Solthun tilbyder hende en plads i huset, men hvad der ligner en lige vej frem, viser sig snart at være en kringlet sti ind i et spind af hemmeligheder og gåder.

Heldigvis er der råd at hente hos både hendes gamle faster Signe og bedste ven Tobias. Men det er, som om besøgene hos fasteren kun gør hende forvirret. Og hvorfor er det begyndt at kilde i maven, når Tobias ser på hende?

Hvordan vil det gå Rebekka, når hun må lære at begå sig på egen hånd? Kan hun, der så ofte har hjulpet egnens fattige, forlade sig på andres velvilje?

Blåklokkebarn er første bind i Kaja Nylunds debutserie Rebekka. Serien foregår i Nordnorge i 1880’erne, og med sin uimodståelige blanding af tab, jalousi, drama og stor kærlighed har den vundet læsernes hjerter over hele Norge.