facebook-pixel

Børnenes bibel

img

Børnenes bibel

Fakta om bogen

Titel: Børnenes bibel

Udgivelsesdato: 04-06-2024

Sider: 274

Genre: Religion

Forlag: Eksistensen

Forfatter: Sören Dalevi

Oversat af: redaktion

Oversat fra: Svensk

ISBN: 9788741010229

Format: Indbundet

Børnenes bibel er en spændende børnebibel, som børn og voksne kan opleve sammen. Flere end 40 kendte historier fra Bibelen er samlet i denne bog.

Børnenes bibel rummer de mest kendte historier fra Bibelen. Du kan bl.a. læse om skabelsen og slangen, om Noa og arken, om dengang Miriam reddede sin lillebror Moses, og om hvordan David besejrede Goliat. Du kan læse om Jesus, som blev født i en stald, undgik Herodes’ soldater og senere blev så populær, at han blev kaldt konge. Historierne er ledsaget af underfundige og detaljerige illustrationer, som børn og voksne kan gå på opdagelse i.

I bogen finder du også bønner salmer og digte – fra Brorson til Iben Krogsdal.

Tegningerne i Børnenes bibel er skabt af den prisbelønnede svenske illustrator Marcus-Gunnar Pettersson, og bibelhistorierne er genfortalt af forfatter og biskop Sören Dalevi.

Omtale

★ ★ ★ ★
”Min syvårige og jeg læste denne bog med stor glade. Jeg er ikke religiøs, men historierne i Bibelen synes jeg man skal kende, og i denne bog er de fortalt på en måde, der gør dem meget tilgængelige”
 – Bruger på GoodReads.com
”Det er umuligt ikke at blive imponeret over Sören Dalevis saglige og dybt menneskelige tone. […] og umuligt ikke at falde pladask for Marcus-Gunnar Petterssons måde at illustrere på. […] Børnenes bibel er nok den bedste grundbog i kristendommen, jeg er stødt på. Her er ikke kun de store historier, men også en række vigtige salmer, bønner og Guds ti bud i en letforståelig version. Det er en bog for alle aldre, der passer til alle, der vil vide, hvad kristen kultur er baseret på.” – Dagens Nyheter