”Magien er i alt det, du gør. Glem det aldrig.”
Det magiske manuskript har bragt Ariadne til sin elskede Matteo med hjælp fra verdens bedste broderskab. Ariadne har besluttet sig for at følge ham, også selvom deres liv vil blive et skyggeliv, hvor de ikke kan gifte sig. Uden Matteo lever hun kun halvt, og det er livet ikke værd. Ønsker han det samme? Deres rejse sammen og hver for sig er kun lige begyndt, og loyaliteten over for broderskabet får fatale følger.
I nutiden har Matilde nået bunden og er rejst til Prag for at opsøge Felix og bede ham om hjælp. Vil Felix og det gamle manuskript kunne hjælpe Matilde på trods af, at det har ført hende i kløerne på Black Raven Publishing? Hvad, hun ikke ved, er, at Felix og hans familie holder nøglen til en flere hundrede år gammel vendetta, der har forbindelse til manuskriptet.
Følg Ariadne, Matteo, Matilde og Felix i andet og sidste bind af Det Magiske Manuskript, Bogens Triumf, som er fortsættelsen til først bind, Bogens Bekendelser. Vi skal fortsætte vores rejse med bogen i Europa, Indien og Amerika i nutiden og datiden.

Fakta om bogen
Titel: Bogens Triumf
Forfatter: L. Sherman
Serie: Det Magiske Manuskript 2
Sider: 390
Omslag: Hardback
Forlag: Augusta Publishing