facebook-pixel

Brems din aldring med kosttilskud

img

Brems din aldring med kosttilskud

Fakta om bogen

Titel: Brems din aldring med kosttilskud

Udgivelsesdato: 16-02-2024

Sider: 196

Genre: Medicin, Sundhed og Sygdom

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Forfatter: Milena Penkowa

ISBN: 9788776087838

Format: Hæftet

Vil du ældes med ynde, eller vil du bare ældes?

At ældes med ynde handler om at forblive rask, mentalt skarp og uden sygdomme i krop og hjerne. Vil du være sund og skarp hele livet, skal du hjælpe dine celler mod de aldringsforandringer, som tiden bringer. Det sker både i molekyler og DNA, men den gode nyhed er, at du kan bremse aldringens hastighed med kosttilskud.
Ved at bruge de rette kosttilskud i rette sammensætning og dosis kan du ikke bare bremse aldringens DNA-skader og celleforandringer, du kan også bekæmpe de såkaldte zombie-celler, der spreder deres aldringsfremkaldende effekter på dine væv, huden og organerne. Men allervigtigst – du kan bremse de aldersbestemte sygdomme i hjerne og krop såsom demens, Parkinsons, slagtilfælde, hjerte-kar-sygdomme, gigt, diabetes, lungesygdom, nyresygdom, cancer, knogleskørhed, øjensygdomme og immunologiske sygdomme. Med denne bog får du serveret de bedste strategier til at ældes med ynde.
Uddrag af bogen
Fisetin reducerer zombie-celler i levende væv, og det øger mængden af vitale fibroblaster i huden, således der produceres mere af hudens bestanddele såsom kollagen, elastin og hyaluronsyre. Fisetin modvirker også inflammaging, idet hudens koncentration af matrix-nedbrydende enzymer (matrix metalloproteinaser) og proinflammatoriske cytokiner blev reduceret efter 30 dage med fisetinbehandling. Der blev ikke målt nævneværdige bivirkninger til fisetin. Det viser, at fisetin kan skabe en markant opbremsning i hudens aldringsproces ikke kun i dyrs hud, men også i menneskets hud. Fisetin skaber sammen med det senolytiske zombie-celledrab også andre antiaging-effekter ved at hæmme pro-oxidanter og mitokondrielleskader. Dette spiller en stor rolle for at bremse aldersrelaterede sygdomme i hjernen, hjerte-kar-systemet, lungerne og ved diabetes, overvægt, cancer og immunologiske sygdomme.
Om forfatteren 
Milena Penkowa er hjerneekspert, cand.med. og ph.d. i hjernevidenskab fra Københavns Universitet. Hun driver virksomhederne Hjerneeksperten og Milenas Medlemsklub og er vært på tv-programmerne Hjerneeksperten og Milenas Mad på dk4. Milena holder foredrag og kurser – og er forfatter til en række bøger om bl.a. hjernemad, ledsmerter, angst, træthed m.m.