facebook-pixel

BYG EN BEDRE VERDEN MED SHANE – og de 17 verdensmål

img

BYG EN BEDRE VERDEN MED SHANE – og de 17 verdensmål

Fakta om bogen

Titel: BYG EN BEDRE VERDEN MED SHANE – og de 17 verdensmål

Udgivelsesdato: 19-10-2021

Sider: 120

Genre: Faglitteratur

Forlag: Gads Børnebøger

Forfatter: Shane Brox

Format(er)ISBN
Indbundet bog9788762738676

BYG EN BEDRE VERDEN MED SHANE er en samtale- og byggebog, som forklarer FN’s 17 Verdensmål, så de er nemme at forstå og lette at huske.
Bogen indeholder også 17 kreative byggeprojekter med genbrugsmaterialer. Forhåbentlig kan byggelegene inspirere børn og voksne til at lege og tale sammen om, hvordan vi kan gøre en forskel for den verden vi lever i.
Bogen forklarer de 17 verdensmål på en måde der er nem at forstå og let at huske. Blandt de 17 verdensmål er STOP SULT, SUNDHED & TRIVSEL, MINDRE ULIGHED, KLIMA, FRED samt: VERDENSMÅL 12: Ansvarlig forbrug og produktion
Vi bruger i dag alt for mange ting, som ofte er pakket al for meget ind i plastik og pap. Og vi smider tingene væk, selvom de ikke er gået i stykker. I dette afsnit viser Shane Brox hvad man kan gøre for at mindske overforbrug fx at bygge sit eget legetøj ud af gamle og ødelagte ting eller ændre noget som er klart til nyt liv. Alle byggeprojekterne er baseret på genbrugsmaterialer. Målgruppe: 5+ En rigtig fin bog, der falder helt i tidens trend med fokus på FNs verdensmål og bæredygtighed. Shane formår på fin vis at kombinere sin kreativitet med et gedigent budskab om, at barnet selv kan være med til at bygge og skabe en bedre verden. Bogen egner sig særdeles fint som udgangspunkt for en samtale mellem barn og voksen om verdensmålene.
LEKTØRUDTALELSEN