Tro, håb og coronadrømme
Ungdomsroman / Young adults – fra 15 år.
Jakob er lige blevet færdig med gymnasiet og er klar til at fyre den af. Problemet er bare, at coronapandemien hærger, og dét lægger en dæmper på festlighederne. Så Svante og ham må prøve at finde en mening med tingene, mens de venter.
En dag dukker Chili op. Hende vil Jakob gerne være kæreste med, men gider hun dét? Og hvornår er man overhovedet kærester … og hvad med hendes eks, der pludselig tager hendes telefon sent om aftenen!
Coronadrømme er en roman om håb, venskab, ensomhed, jalousi og længsler – og om at stå op for sig selv, når alt er under pres og forandring.
Anmelderne skriver om forfatterens bøger:
“De unge læsere vil læse Farlig ven med tilbageholdt åndedræt. Meningen er klar. Vær en god ven og pas på din mobil.” (Gyseren.dk)
“Hvor langt vil man gå for et venskab? Og hvordan passer man på, at ens telefon ikke bliver misbrugt til at mobbe andre? Anbefales indkøbt til folkebiblioteker og PLC.” (DBC)”
“Kan man lide Bjarne Reuters sjoveste bøger, vil man også kunne lide ‘Vild flugt’ af Bo Skjoldborg.” (Troldspejlet, DR).
“Historien er hylende sjov og skønt illustreret … Fyldt med sjov og ballade, og samtidig er der masser af stof til eftertanke.” (Weekendavisen)
“***** Herre godt! … Sjov og skør historie. Børn, som har nydt Manu Sareens historier om Iqbal Farooq, vil formentlig også kunne lide denne bog.” (Palles Gavebod og DBC).

Fakta om bogen
Titel: Coronadrømme
Forfatter: Bo Skjoldborg
Sider: 204
Omslag: Paperback
Forlag: Forlaget Werther